HR og medarbejdere

Find løsninger, der hjælper dig hele vejen fra rekruttering til fastholdelse af medarbejdere. Hvad enten det drejer sig om løsninger til medarbejderpension, løn, trivsel eller værktøjer, der gør hverdagen nemmere for dine medarbejdere - så finder du dem her.

HR og medarbejdere | Rekruttering | Løn | navigator

Løsninger

Board Education

Professionel bestyrelsesuddannelse

Board Education tilbyder bestyrelsesuddannelser og sparring til både erfarne og mindre erfarne bestyrelsesmedlemmer samt personer, der har interesse i at arbejde med bestyrelsesarbejde. Deres bestyrelsesuddannelser har eksisteret i mere end 20 år, og der er mere end 1.500 personer, som har gennemført deres kurser – og disse arbejder nu i mere end 5.000 forskellige bestyrelser.

Board education | navigator

Grandhood

Morgendagens firmapension

En digital pensionsoplevelse til måden du driver virksomhed på. Grandhood laver firmapension og pensionsrådgivning, men ikke som du kender det. For det må godt være fedt at være pensionskunde.

Grandhood | navigator

HowdySpar opstartsgebyret

Din vej til bedre trivsel

Via en unik metode giver Howdy din virksomhed indsigt i både medarbejder- og virksomhedstrivsel, og griber proaktivt ind, når det er nødvendigt. Howdy er et digitalt værktøj, der fremmer dialogen og åbner døren for værdifulde handlinger i organisationen.

Howdy | navigator

HR-ONFå 10% rabat

Få overblik over rekruttering og HR

HR-ON er der, hvor du samler alt fra rekruttering til HR. Strømlin og automatiser alle processer i HR.

HR-ON | navigator

MomentFå 10% rabat

Danmarks største vikar- og rekrutteringsbureau

Moment har mere end 25 års erfaring med at finde kompetente og motiverede medarbejdere til faste og midlertidige ansættelser.

Moment | navigator

Nextt Management

Specialister i Interim Management

Nextt Management er et af Danmarks førende kompetencehuse inden for Interim Management. Interim ledelse er den perfekte løsning for virksomheder, der mangler stærke ledelseskræfter til at gennemføre en forandringsproces, vækstrejse, turnaround, et stort strategisk projekt eller udfyldelse af et ledelses-vakuum.

Nextt Management | navigator

Play Your Talent

Styrk talentudvikling og arbejdsglæden

Play Your Talent er et innovativt softwaresystem udtænkt til nemt og effektivt at arbejde med talentudvikling til brug af virksomheder såvel som privatpersoner.

Play Your Talent | navigator

PleazFå 80% rabat

Sunde pauser på arbejdet

Videoguidede aktiviteter med fokus på sunde pauser og motion på arbejdet fra Pleaz styrker de sociale relationer mellem medarbejdere - og det bidrager både til øget trivsel, fastholdelse af medarbejdere og reduktion af sygefravær.

Pleaz | navigator

Progreso

Erfarent konsulenthus i ledelse og rekruttering

Progreso er et erfarent konsulenthus med kompetencer inden for ledelse og rekruttering og et fælles værdisæt. Hos Progreso er kunden i centrum og de anser deres kunder mere som samarbejdspartnere end som kunder.

Progreso | navigator

Shortlist

Rekruttering i særklasse

Shortlist er specialister i at finde, åbne og indlede dialog med markedets bedst kvalificerede kandidater. De skaber motivationen for at blive en del af sine kunders rejse, ved at fortælle de gode historier om virksomheden, jobbet og dets muligheder. Med andre ord giver de sine kunder de bedste forudsætninger for en succesfuld rekruttering.

Shortlist | navigator

Tobi

Opsparing - til dine medarbejderes børn

En Tobi-firmaaftale er en attraktiv gode for jeres medarbejdere og deres familier. Det er lidt ligesom pension - bare til børn!

Tobi | navigator

Zenegy

Løn- og HR-software

Med stor brugervenlighed og unikt design sætter Zenegys innovative digitale lønsystem og HR-software nye standarder for lønsystemer. Oplev selv forskellen.

Zenegy | navigator