Specialister i Interim Management

Nextt Management er et af Danmarks førende kompetencehuse inden for Interim Management. Interim ledelse er den perfekte løsning for virksomheder, der mangler stærke ledelseskræfter til at gennemføre en forandringsproces, vækstrejse, turnaround, et stort strategisk projekt eller udfyldelse af et ledelses-vakuum.

Interim Ledelse | NEXTT MANAGEMENT | navigator

Det får du hos Nextt Management

Nextt Management er en af de førende konsulentforretninger i Danmark, der fokuserer på at levere erfarne ledelsesressourcer på aftalt tid - Interim Management. De bygger deres kunderelation på gensidig tillid for at opnå de bedste resultater.

Nextt Management er specialister i leverancer til SMV´er med mere end 20 års erfaring. De kender de udfordringer virksomhederne kan stå med og står klar til at hjælpe og sparre

Nøglen til en succesrig interim ansættelse er et godt fælles afsæt mellem virksomheden og Nextt Management. De prioriterer og afsætter altid tilstrækkeligt tid til at komme helt tæt på virksomhedens situation, for at forstå nuancerne fra flere vinkler. Det sikrer, at de med præciseret fokus og kvalitet i processen kan identificere, kvalificere, interviewe og udvælge de kandidater, der passer til den specifikke opgave. For Nextt Management er det afgørende, igennem hele processen at sikre en tæt og fortrolig dialog parterne imellem.

  • Fart - Interim manageren kan tiltræde med det samme - med få dages varsel - og er ikke forpligtet eller hægtet op af nogen opsigelsesvarsel andre steder. Der bliver gjort en forskel og skabt resultater fra første dag.

  • Fokus - En interim manager er hyret ind til en konkret opgave - og vil derfor have sit entydige fokus på den stillede opgave.

  • Fair - 100% gennemsigtighed på prisen og altid konkurrencedygtig.

  • Fleksibilitet - En interim manager er som type meget omstillingsparat, agil og vant til at agere i dynamiske, omskiftelige miljøer.

Nextt Management | navigator

Relevante artikler

HR og medarbejderePartner case

Med hjælp fra Nextt Management blev interimen’en til den nye permanente leder

Selvom meningen var, at interim manageren kun skulle være i ingeniørvirksomheden Søren Jensen i en kort periode, var matchet så godt, at han endte med at få det job, han vikarierede i.

Nextt Management Kundecase | navigator