Professionel bestyrelsesuddannelse

Board Education tilbyder bestyrelsesuddannelser og sparring til både erfarne og mindre erfarne bestyrelsesmedlemmer samt personer, der har interesse i at arbejde med bestyrelsesarbejde. Deres bestyrelsesuddannelser har eksisteret i mere end 20 år, og der er mere end 1.500 personer, som har gennemført deres kurser – og disse arbejder nu i mere end 5.000 forskellige bestyrelser.

Bestyrelsesuddannelser | BOARD EDUCATION | navigator

Det får du hos Board Education

Der tilbydes en bred palette af professionel bestyrelsesuddannelse startende med online-uddannelsen AT HOME EDUCATION™, der er et fleksibelt online kursus med fokus på at give dig ny inspiration til bestyrelsesarbejdet.

Ønsker du en kort bestyrelsesuddannelse, hvor du mødes fysisk med andre ligesindede og derigennem også får muligheden for at etablere et netværk indenfor bestyrelsesarbejde, kan BOARD ROOM™ være relevant. Det er et minikursus for dig, som har brug for hurtigt at blive sat ind i de grundlæggende opgaver og arbejdsmetoder, der sikrer, at bestyrelsen kan skabe dokumenterede resultater.

STRATEGIC BOARD ROOM™ henvender sig til erfarne bestyrelses- og direktionsmedlemmer, som ønsker at tilegne sig nye arbejdsmetoder og anvende deres erfaring til at skabe resultater i fremadrettede bestyrelsessammenhænge.

CHAIRPERSON™ er udviklet til nuværende og kommende bestyrelsesledere, som ønsker at udvikle deres ledelseskompetencer yderligere og dermed øge deres evne til at lede en bestyrelse.

Mange fordele:

  • Få en fælles referenceramme, som sikrer og forbedrer samarbejdet i bestyrelsen, og mindsker risikoen for manglende ledelsesansvar og performance

  • Fokus på vækst og forretningsudvikling, fremfor udelukkende jura og økonomi

  • Stort individuelt fokus, og gennem uddannelsesforløbet vil der være rig lejlighed til executive bestyrelsessparring

  • Uddannelserne er værktøjsorienterede, således at man i uddannelsesforløbet udvikler sin egen bestyrelsesmappe med metoder, værktøjer og processer til bestyrelsesdynamikkerne

  • En uddannelse hos Board Education danner grobund for udviklingen af stærke netværk med adgang til et aktivt alumni på over 1.500 bestyrelsesmedlemmer

Board education | navigator