Markedsføring

Her finder du løsninger, der kan hjælpe din virksomhed med forskellige aktiviteter inden for markedsføring. Med partnerne herunder kan du blandt andet få hjælp til at styrke din virksomheds brandidentitet, digitale markedsføring og tilstedeværelse på sociale medier.

Digitale Markedsføring | Brandidentitet | navigator

Løsninger

Udforsk Fullservice bureau med fokus på online succes
AveoFå 15% rabat

Fullservice bureau med fokus på online succes

Aveo er et web- & marketingbureau, der tilbyder professionelle hjemmeside- og webshopløsninger, hosting & support samt online markedsføring.

Aveo | navigator

Udforsk Effektivt analyseværktøj
ComplioFå 15% rabat

Effektivt analyseværktøj

Et GDPR compliant analyseværktøj til dit website, der samler data og indsigter om dine besøgende - uden at gå på kompromis med din GDPR compliance. Et oplagt alternativ til Google Analytics.

Complio

Udforsk AI værktøj til segmentering
hintlyFå 10% rabat

AI værktøj til segmentering

Få flere kunder med Hintly, som er salgsafdelingens nye banebrydende, databaserede løsning til at finde nålen i høstakken blandt kundeemnerne.

hintly | navigator

Udforsk Automatiser din leadgenerering
Lasso XFå 10% rabat

Automatiser din leadgenerering

Et ekstra gear til salgsteamet? Lassos løsning fletter markedsdata sammen til effektive værktøjer, så du kan vækste din virksomhed.

Lasso X | navigator

Udforsk Få hjælp til at styrke dit brand
nimble

Få hjælp til at styrke dit brand

nimble bygger adskilte og stærke brandpositioner, som danner grundlag for fremtidig vækst. De bygger brands, reviderer eksisterende platforme og laver marketingeksekvering herunder digital marketing og grafisk arbejde.

nimble | navigator

Udforsk Markedsføring der skaber profit og vækst
ProvidrFå 50% rabat

Markedsføring der skaber profit og vækst

Providr har gennem det sidste år udviklet en ny marketing teknologi, med det formål at skabe den bedste markedsføringsplatform. Deres målsætning og metode er at kombinere og analysere alt den tilgængelige data, hvilket skal resultere i profit og vækst hos deres kunder.

Providr | navigator

Udforsk Grafisk design til SoMe og præsentationer
Slidefixes

Grafisk design til SoMe og præsentationer

Slidefixes udbyder designtjenester on-demand. De er specialister i design og opbygning af præsentationer samt kreative opslag til sociale medier.

SLIDEFIXES | navigator