Rekruttering i særklasse

Shortlist er specialister i at finde, åbne og indlede dialog med markedets bedst kvalificerede kandidater. De skaber motivationen for at blive en del af sine kunders rejse, ved at fortælle de gode historier om virksomheden, jobbet og dets muligheder. Med andre ord giver de sine kunder de bedste forudsætninger for en succesfuld rekruttering.

Succesfuld Rekruttering | SHORTLIST | navigator

Det får du med Shortlist

Shortlist er det nye alternativ til de traditionelle rekrutteringsbureauer og alm. Jobannoncering. Aktiv kandidat-sourcing af passive kandidater er uden sammenligning den mest effektive måde at tiltrække, skabe dialog og ansætte de bedste og mest eftertragtede kandidater i markedet.

Hvad flere virksomheder ikke nødvendigvis er 100 % bevidste omkring er, at de typisk køber en rekrutteringsproces for at få de helt rette kandidater. Assessment-delen vil de ofte gerne selv klare in-house, og det kan de fleste større virksomheder også. Så hvorfor opgive ejerskab og sprænge budgetrammen gang på gang, når det eneste, de egentlig behøver, er de rette kandidater?

Gennem professionel og effektiv Talent Acquisition hos Shortlist kan virksomhederne beholde ejerskab over rekrutteringsprocessen, samtidig med at de får leveret de helt rette kandidater på et sølvfad. Shortlist har skabt noget nyt og tidssvarende, der leverer dét, som virksomhederne har behov for – og som har været efterspurgt i mange år: At få de rette kandidater leveret direkte ind i deres egne rekrutteringsprocesser.

Afdækning af hele markedet for de bedst egnede kandidater

Efter afdækningsmøde med ansættende leder, udarbejder Shortlist en search strategi og går i gang med at afdække hele markedet for de bedst egnede, ofte passive kandidater.

Individuel dialog og flytbarhed

For at skabe motivation og flytbarhed, indleder Shortlist en individuel dialog med personligt tilpassede budskaber. Alle kandidater er forskellige og når de gode historier om jer og jobmuligheden fortælles, er det altid med afsæt i den enkelte kandidat.

I møder kun de bedste kandidater til stillingen

Inden for 3-4 uger får I leveret de bedste kandidater, direkte til interview hos jer. Alle er motiverede, kvalificerede og inden for lønrammen. I får dermed de bedste forudsætninger for at gøre det I er bedst til. Samtidig sparer I tid og ressourcer, som I kan bruge på værdiskabende aktiviteter i stedet.

  • Shortlist effektiviserer din rekrutteringsproces og skaber rekruttering i særklasse.

  • Shortlist finder, motiverer og kvalificerer 3-5 topkandidater, som leveres direkte til din egen rekruttering.

  • Shortlist er specialister i at finde, åbne og indlede dialog med markedets bedst kvalificerede kandidater.

  • Med Shortlist jobkampagner kan du markedsføre jobannoncen og tiltrække de bedste ansøgere.

  • Målrettet 1:1 annoncering og job-leadgenerering der aktiverer både passive og aktive kandidater på tværs af alle relevante sociale medier.

Shortlist | navigator

Relevante artikler

HR og medarbejderePartner case

Shortlist hjælper Halsnæs Kommune med at få flere kvalificerede kandidater

En fortælling om det gode arbejdsmiljø giver Halsnæs Kommune kvalificerede kandidater, på trods af mange udfordringer i det offentlige marked.

Shortlist Kundecase | navigator

Udgivelsesdato: 11/25/2022