Stærke partnerskaber, der hjælper SMV'erne.

Hvis du har en virksomhed, der kan gøre en forskel for landets små og mellemstore virksomheder, så bør du overveje at blive partner på vores nye platform - kompasbank navigator.

Compass arrow pointing left
Billede der viser mennesker

Hvorfor blive partner?

I kompasbank har vi en ambition om at gøre livet lettere for de danske små og mellemstore virksomheder. Derfor har vi bygget en digital B2B-markedsplads af hidtil uset omfang for leverandører af produkter og services, der kan digitalisere og effektivisere virksomheders drift og administration samt bidrage til fortsat vækst. Med andre ord vil vi skabe fremtidens destination for SMV’er, når de søger inspiration og hjælp til at finde de rette services.

Vi er hele tiden på udkig efter nye partnerskaber, da vi ønsker at præsentere en masse forskellige løsninger - og jo flere kvalificerede partnere, jo bedre kan vi hjælpe SMV’erne med at nå deres fulde potentiale. Så hvis du arbejder i eller har en virksomhed, som kan gøre en forskel for landets små og mellemstore virksomheder, er det bare med at tage fat i os og høre nærmere om mulighederne for at blive partner på navigator-platformen.

Vi glæder os til at høre fra dig!

Billede der viser computere og dokumenter

Det er nemt at blive partner

"Vi er meget begejstret over at være med i et koncept som kompasbank navigator, hvor man vil forsøge at hjælpe SMV'er med meget andet end finansiering. Vi glæder os til at se hvor langt vi i samarbejde med andre innovative virksomheder kan drive det til."

Per-Henrik Nielsen, CEO i TimeLog