Bogføring og regnskabPartner case

Meneto sparer selvstændig frisør for 25.000 kr. om året

Lige siden indehaveren af frisørsalonen, StylePassion, begyndte at bruge Meneto’s regnskabsløsning, har hun fået mere tid til at gøre det, hun godt kan lide at gøre.

Meneto sparer frisør for 25.000 kr. om året | navigator

I 2013 gik en årelang drøm om at være selvstændig endelig i opfyldelse for Berrit Jensen, da hun åbnede sin egen salon, StylePassion. At ordne hår og gøre folk glade har nemlig, lige så længe hun kan huske, været hendes helt store passion.

Men i livet som selvstændig, følger der også en masse tidskrævende opgaver med, som man skal have styr på – blandt andet bogføring og regnskab.

Ny regnskabsløsning

Før Berrit Jensen besluttede sig for at bruge Meneto’s regnskabsløsning, havde hun en bogholder tilknyttet sin virksomhed. Men hun fandt hurtigt ud af, at udgiftsposten til bogholderen var for stor, og blev derfor nødt til at lede efter en ny løsning. Berrit havde dog ingen intentioner om selv at stå for regnskabet.

“Jeg vil meget hellere ordne hår end at ordne regnskab,” fortæller indehaver af StylePassion, Berrit Jensen.

En af hendes gode veninder anbefalede derfor Berrit at se nærmere på Meneto. På regnskabsprogrammet hjemmeside kunne hun hurtigt få et overblik over hendes månedlige pris samt hvilke ydelser, der var inkluderet. Det var både nemt, overskueligt og billigt.

“Med et abonnement hos Meneto sparer jeg ca. 2.000 kr. om måneden på mit regnskab, hvilket løber op i omkring 25.000 kr. om året. Som selvstændig frisør, så har jeg brug for de penge, også privat, så jeg kan udbetale løn til mig selv,” siger Berrit Jensen.

Meneto giver det nødvendige overblik

Efter Berrit begyndte at bruge Meneto’s regnskabsløsning, har hun fået et langt bedre overblik over frisørsalonens regnskab. Meneto’s app giver hende nemlig mulighed for hurtigt at danne sig et overblik over, hvordan virksomheden vækster, hvem hun betaler mest til og hvem hun køber mest fra.

“Hvor jeg før skulle sende en kasserapport ind hver uge, så kan jeg nu samle det hele og gøre det én gang om måneden,” nævner Berrit Jensen og tilføjer:

“Min yndlingsfunktion i Meneto’s app er, at jeg nemt og hurtigt kan scanne mine kvitteringer så snart jeg har været ude at handle ind til min virksomhed, og jeg kan se alle mine kvitteringer inde i appen. Jeg kan også nemt sende en faktura direkte fra app'en, hvilket er belejligt, når jeg er ude hos en kunde eller til et makeup event.”

Implementeringen af regnskabsprogrammet har blandt andet medvirket til, at hun har fået mere tid til at gøre det, hun godt kan lide at gøre, hvilket har givet hende mere ro og tryghed i hverdagen.

“Det har været vigtigt for mig at finde en regnskabsløsning, som jeg er tryg med, den tryghed fandt jeg hos Meneto,” fortæller Berrit Jensen.

Læs mere Meneto’s digitale regnskabsløsning her.

Udgivelsesdato: 23.11.2023

Relaterede løsninger

Udforsk Regnskabsløsning til selvstændige
MenetoFå 10% rabat

Regnskabsløsning til selvstændige

Meneto har lavet den optimale regnskabsløsning til selvstændinge. Med deres løsning, får du mere tid til udvikle din virksomhed, da de sørger for, at der er styr på din bogføring og dit regnskab.

Meneto | navigator