BæredygtighedPartner case

Clearvision gør brug af Greenr-platformen med stor succes

Ved at anvende medarbejdernes engagement gennem Greenr's Sustainability as a Service-platform, indfører og driver Clearvision brancheførende bæredygtighedsmålinger.

Clearvision gør brug af Greenr-platformen | navigator

Clearvision tilbyder omfattende løsninger til Atlassian Stack og open source-værktøjer. Deres tjenester omfatter en bred vifte af tilbud såsom træning, support, hosting, cloudmigreringer, rådgivning og indkøbte Atlassian-licens.

Som en del af Greenr's samarbejde med Clearvision gennemførte de en baseline for virksomhedens kulstofaftryk. Greenr's-resultater afslørede, at 99% af Clearvisions samlede kulstoffodaftryk skyldtes scope 3-emissioner (indirekte emissioner), hvilket bl.a. inkluderer CO2-emissioner fra medarbejderne. På baggrund af dette valgte Clearvision at indgå et samarbejde med Greenr, så de kunne reducere deres scope 3-emissioner.

For at hjælpe Clearvision med at kickstarte deres grønne rejse, afholdte Greenr-teamet en omfattende CO2-kompetence-workshop for deres medarbejdere. I workshoppen dykkede de ned i væsentlige bæredygtighedskoncepter, herunder hvad et CO2-fodaftryk indebærer, både på individ- og virksomhedsniveau. For at fremme engagementet indeholdt workshoppen også en interaktiv CO2-quiz samt en dybdegående Q&A-session.

Workshoppen viste sig at være en kæmpe succes, og en fra Clearvisions ledelsesteam udtrykte også stor begejstring: "Jeg har absorberet mere i denne uge, end jeg har haft gjort i de sidste fem år!"

Gode resultater lige fra begyndelsen

Efter blot en måneds brug af Greenr-platformen, lykkedes det Clearvision-teamet at reducere deres CO2-udledning med langt over virksomhedens gennemsnit/branchestandarder for deres 70 medarbejdere:

  • 79 % engagement

  • 384 tilsagn afgivet

  • 153 vegetariske måltider logget - 184 kg CO2e sparet

  • 166 kg reduceret ved at gå/cykle

  • Medarbejderreduktion: 276 kg CO2e pr. medarbejder

Samlet CO2 sparet = 15t = svarende til 757 træer, der vokser i et år eller som gør, at 7 hjem får energi i et helt år.

På baggrund af den store succes, Clearvision havde med Greenr-appen, beskrev Jade Webster, Sustainability Lead hos Clearvision, appen som "et sjovt, let tilgængeligt, konkurrencedygtigt og samlende værktøj."

Clearvision har en klar målsætning om at reducere deres scope 3-emissioner yderligere samtidigt med, at de vil etablere brancheførende standarder for deres leverandører. For at nå dette mål, ønsker de at skabe stærke netværk inden for deres forsyningskæde, så de kan uddanne, øge bevidstheden og yde støtte til implementering af bæredygtig praksis blandt deres leverandører.

Læs mere om hvordan din virksomhed kan drage fordel af at bruge Greenr's platform her.

Udgivelsesdato: 15.09.2023

Relaterede løsninger

Udforsk Mål, spor og reducer dine CO2-emissioner
GreenrFå 10% rabat

Mål, spor og reducer dine CO2-emissioner

Greenr er en Sustainability as a Service-platform, der giver både mennesker og virksomheder mulighed for at måle og forstå deres CO2-aftryk – og leverer skræddersyede løsninger til at reducere deres klimaaftryk, hvor det er muligt.

Greenr logo | navigator