HR og medarbejderePartner case

Frankly fik overblik over deres omsætning efter de begyndte at bruge TimeLog

For mange virksomheder er det vigtigt med præcis ressourceplanlægning, men det kan nogle gange være svært at tage de afgørende skridt. Det kan TimeLog være med til at hjælpe dig med.

TimeLog casehistorie | navigator

Hos det digitale bureau Frankly har de længe ønsket et præcist overblik over deres ressourcer og omsætning, og de har været velvidende omkring af dette, men det har været svært for dem at tage afgørende skridt mod eksekvering.

TimeLog tvinger os til at planlægge

I 2016 besluttede Frankly sig for at implementere TimeLog, hvilket har medført, at de nu har fået et præcist overblik over de vigtigste detaljer, som har været med til at give virksomheden et solidt beslutningsgrundlag. Det betyder, at deres daglige arbejdsprocesser kører langt mere problemfrit.

“TimeLog hjælper os med at lave en detaljeret plan for den kommende uge, og samtidig give et klart billede af, hvilke ressourcer der er i høj efterspørgsel, hvilke der er overbooket i en længere periode, hvilke vi kan stole på og hvilke vi kan trække på,” siger Nicolai Wichmann, partner i Frankly.

På jagt efter ekstra ressourcer

Frankly er et kreativt digitalt bureau, som arbejder med kommunikation på tværs af flere digitale platforme. Det er derfor altafgørende for Frankly at de anvender et værktøj, som giver dem et klart overblik over deres ressourcer langt ud i fremtiden.

“Det gode ved TimeLog er, at vi hver dag kan se den registrerede vs. den bookede tid på de forskellige medarbejdere hver dag. Selvom de planlagte timer ikke bliver udført, forsvinder de ikke fra vores planlægning. Og da vi laver mange registreringer hver uge, har vi brug for grundig planlægning for at vide, hvor vi har ekstra ressourcer, og hvor vi har behov for ressourcer mere end blot et par dage frem,” fortæller Anders Graae, project manager i Frankly.

Nicolai og Anders er begge enige om, at TimeLog gavner virksomheden, men i høj grad også medarbejderne, der alle er tilfredse med TimeLog, og som hurtigt har tilpasset sig systemet.

Bliv klogere på hvordan TimeLog kan hjælpe din virksomhed med ressourceplanlægning og tidsregistrering nu.

Udgivelsesdato: 11/25/2022

Relaterede løsninger

Timelog

Få smartere arbejdsgange

Få styr på arbejdstid, projekter, kapacitetsplanlægning, budgetter og fakturering med TimeLogs simple tidsregistreringssystem.

Timelog | navigator