HR og medarbejderePartner case

Pleaz giver de ansatte i Learningbank mere energi

Learningbank har en meget moderne tilgang til arbejdet, hvor de i høj grad har fokus på bløde værdier som kontinuerlig læring, fleksible arbejdstider og muligheden for at arbejde hjemmefra.

Pleaz Kundecase | navigator

Siden Learningbank blev oprettet i 2015, er de vokset til mere end 50 ansatte i virksomheden, der betjener mere end 200.000 brugere på deres digitale læringsplatform.

Learningbanks ledelsesteam stod over for de samme udfordringer, som de fleste andre virksomheder i tech-industrien i forhold til, at kunne tiltrække de rette talenter. De besluttede derfor at bygge en virksomhedskultur baseret på sundhed, velvære og inklusivitet.

Pleaz var den rette løsning

Da Learningsbanks ledelse besluttede sig for at tage deres sundheds- og wellnessinitiativer til det næste niveau, begyndte de at lede efter mulige løsninger inden for virksomheds velværeplatforme. Pleaz blev valgt på grund af brugervenligheden, øvelsernes rummelighed og det faktum, at en kort sund pause på 2-5 minutter, er let at passe ind i en arbejdsdag.

Vi valgte Pleaz, fordi det er nemt at opbygge en rutine. En Pleazer tager 2 til 5 minutter og giver dig fornyet energi,” siger People & Operations manager i Learningbank Laura Thomsen.

Positiv indflydelse på kulturen

Pleaz bruges på flere forskellige måder i Learningbank. “Full team Pleazers” bliver foretaget af hele virksomheden for at opbygge en bedre teamånd, og møder starter oftest med mindfuldness øvelser for at øge kreativiteten.

“Èn ting er den fysiske del. Men jeg tror også på, at det skaber en god kultur, og det bringer os tættere sammen. Alle har det godt med at holde den slags små pauser, og det giver også følelsen af, at det er tilladt at holde aktive pauser,” fortæller Laura Thomsen.

I forbindelse med dette, fortæller Richard Rendik, Solutions Sales Executive i Learningbank:

“Pleaz tilføjer en masse positivt til kulturen i Learningbank. Især giver det en følelse af, at man høre til, da vi laver disse øvelser samen."

Få op til 80% rabat hos Pleaz.

Udgivelsesdato: 11/17/2022

Relaterede løsninger

PleazFå 80% rabat

Sunde pauser på arbejdet

Videoguidede aktiviteter med fokus på sunde pauser og motion på arbejdet fra Pleaz styrker de sociale relationer mellem medarbejdere - og det bidrager både til øget trivsel, fastholdelse af medarbejdere og reduktion af sygefravær.

Pleaz | navigator