Digitale løsninger til SMV’er

Overblik. Inspiration. Rabatter. Alt dette og meget mere får du med kompasbank navigator. Vi har over 50 stærke partnere, der har digitale løsninger til ethvert behov for den lille eller mellemstore virksomhed.

Prøv find-dit-match-testen og find frem til relevante partnere, som kan hjælpe dig og din virksomhed med at opnå jeres fulde potentiale.

Find dit match

Få gode rabatter på digitale løsninger

På kompasbank navigator kan du få adgang til gode rabatter på digitale løsninger og tilbud hos en masse specialiserede partnere, som kan hjælpe med alt fra HR, salg og administration til bogføring og regnskab. I samarbejde med vores partnere, vil vi hjælpe dig med at finde relevante løsninger, der kan bidrage til øget effektivitet, tilfredshed og vækst for din virksomhed. Formålet med platformen er nemlig at frigive tid fra alt det administrative, og gøre livet lettere for dig og alle de mange SMV’er, som skaber nye idéer, produkter og jobs i samfundet.

Udforsk Firmagaver til medarbejdere og kunder
FirmaGaverOnline

Firmagaver til medarbejdere og kunder

Bestil den næste gave til dine medarbejdere eller kunder hos FirmaGaverOnline. De har sammensat et bredt sortiment af velsmagende firma og kunde julegaver, hvor der er lagt vægt på høj kvalitet til en skarp pris.

FirmaGaverOnline logo | navigator

Udforsk Mål, spor og reducer dine CO2-emissioner
GreenrFå 10% rabat

Mål, spor og reducer dine CO2-emissioner

Greenr er en Sustainability as a Service-platform, der giver både mennesker og virksomheder mulighed for at måle og forstå deres CO2-aftryk – og leverer skræddersyede løsninger til at reducere deres klimaaftryk, hvor det er muligt.

Greenr logo | navigator

Udforsk Bedre trivsel og sundhed
WellBFå 10% rabat

Bedre trivsel og sundhed

WellBs platform udbydes gennem din virksomhed og er med til at fremme det gode arbejdsmiljø og den sunde arbejdsplads.

WellB logo | navigator

SMV’ernes digitale vejviser

Det er super let at oprette en profil på kompasbank navigator, og som bruger får du fuld adgang til:

Læs artiklen Wolfpack hjælper Workfeed med at få styr på medarbejderudlæg i virksomheden
Økonomi og finansPartner case

Wolfpack hjælper Workfeed med at få styr på medarbejderudlæg i virksomheden

Med Wolfpacks effektive løsning til udlægshåndtering og medarbejderrefussion, får CFO'en i Workfeed bedre overblik over de ansattes private udlæg.

Wolfpack hjælper Workfeed med medarbejderudlæg | navigator

Udgivelsesdato: 20.09.2023

Få inspiration til digitaliseringen

Vi udgiver løbende artikler, nyheder, viden og markedsindsigt, så du er helt opdateret på de seneste fremskridt inden for forskellige brancher. Du vil også modtage tips og tricks til, hvordan du kan udvikle og drive din virksomhed fremad med nye teknologier og digitale løsninger, som kan være med til effektivisere virksomhedens drift og administration, øge væksten samt frigive mere tid til det, som skaber værdi for din virksomheds fremdrift.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Hold dig orienteret om de seneste nyheder, tips og produkter fra kompasbank navigator, som kan inspirere og hjælpe dig med at drive din forretning mere effektivt.

Du kan altid afmelde dig nyhedsbrevet. Læs mere i persondata & cookies