Digitale løsninger til SMV’er

Overblik. Inspiration. Rabatter. Alt dette og meget mere får du med kompasbank navigator. Vi har over 50 stærke partnere, der har digitale løsninger til ethvert behov for den lille eller mellemstore virksomhed.

Prøv find-dit-match-testen og find frem til relevante partnere, som kan hjælpe dig og din virksomhed med at opnå jeres fulde potentiale.

Find dit match

Få gode rabatter på digitale løsninger

På kompasbank navigator kan du få adgang til gode rabatter på digitale løsninger og tilbud hos en masse specialiserede partnere, som kan hjælpe med alt fra HR, salg og administration til bogføring og regnskab. I samarbejde med vores partnere, vil vi hjælpe dig med at finde relevante løsninger, der kan bidrage til øget effektivitet, tilfredshed og vækst for din virksomhed. Formålet med platformen er nemlig at frigive tid fra alt det administrative, og gøre livet lettere for dig og alle de mange SMV’er, som skaber nye idéer, produkter og jobs i samfundet.

Udforsk Alt-i-én platform til bæredygtighedsstyring
PrductFå 10% rabat

Alt-i-én platform til bæredygtighedsstyring

Prduct er en intuitiv bæredygtighedsløsning til virksomheder, der ønsker at administrere deres produkt- og leverandørdata. Ved at automatisere opgaver og integrere miljømæssige, sociale og ledelsesmæssige data på tværs af din virksomheds værdikæde, gør platformen det muligt for jer at nå jeres compliance- og bæredygtighedsmål.

Prduct | navigator

Udforsk Forsikringsplatformen til din virksomhed
Leaf

Forsikringsplatformen til din virksomhed

Leaf er den mest personlige, bedste og billigste måde at administrere dine forsikringer på. Det er en full-service løsning, der hjælper med at vurdere hvilke forsikringer, du har behov for og finder dem til den bedste pris.

Leaf | navigator

Udforsk Let og intuitivt regnskabsprogram
BillyFå 50% rabat

Let og intuitivt regnskabsprogram

Billy er skræddersyet til selvstændige samt små og mellemstore virksomheder. Send professionelle fakturaer, bogfør regninger og afregn moms med få klik.

BILLY logo | navigator

SMV’ernes digitale vejviser

Det er super let at oprette en profil på kompasbank navigator, og som bruger får du fuld adgang til:

Læs artiklen Konverteringsoptimering – sådan optimerer du konverteringsraten på dit website
Markedsføring

Konverteringsoptimering – sådan optimerer du konverteringsraten på dit website

Konverteringsoptimering handler om at forbedre brugeroplevelsen på din hjemmeside eller webshop, så en større andel af dine besøgende foretager den ønskede handling. Selv små ændringer på dit website kan have stor betydning for din konverteringsrate og dermed din virksomheds succes.

Optimer konverteringsraten på dit website | navigator

Udgivelsesdato: 03.04.2024

Få inspiration til digitaliseringen

Vi udgiver løbende artikler, nyheder, viden og markedsindsigt, så du er helt opdateret på de seneste fremskridt inden for forskellige brancher. Du vil også modtage tips og tricks til, hvordan du kan udvikle og drive din virksomhed fremad med nye teknologier og digitale løsninger, som kan være med til effektivisere virksomhedens drift og administration, øge væksten samt frigive mere tid til det, som skaber værdi for din virksomheds fremdrift.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Hold dig orienteret om de seneste nyheder, tips og produkter fra kompasbank navigator, som kan inspirere og hjælpe dig med at drive din forretning mere effektivt.

Du kan altid afmelde dig nyhedsbrevet. Læs mere i persondata & cookies