kompasbank navigator - din rejse starter her

I samarbejde med en lang række visionære virksomheder har vi skabt kompasbank navigator. En digital partner i lommeformat, fuld af stærke partnerskaber, der hjælper små og mellemstore virksomheder med at opnå deres fulde potentiale. Er du klar til at finde dit match?

Compass arrow pointing left

Se nyeste løsninger

Vores partnere styrker dig i alt fra HR og administration til marketing og bæredygtighed.

Nextt Management

Specialister i Interim Management

Nextt Management er et af Danmarks førende kompetencehuse indenfor Interim Management. Interim Management er den perfekte løsning for virksomheder, der mangler stærke ledelseskræfter til at gennemføre en forandringsproces, vækstrejse, turnaround, et stort strategisk projekt eller udfyldelse af et ledelses-vakuum.

MakesYouLocal

Få succes i udlandet

MakesYouLocal hjælper webshops med den indledende strategi samt daglige drift med fokus på vækst og rentabilitet i udlandet.

Board Education

Professionel bestyrelsesuddannelse

Board Education ApS tilbyder bestyrelsesuddannelser og sparring til både erfarne og mindre erfarne bestyrelsesmedlemmer samt personer, der har interesse i at arbejde med bestyrelsesarbejde. Deres bestyrelsesuddannelser har eksisteret i mere end 20 år, og der er mere end 1.500 personer, som har gennemført deres kurser – og disse arbejder nu i mere end 5.000 forskellige bestyrelser.

Billede af padel

Er du vores næste partner?

Hvis du har en virksomhed, der kan gøre en forskel for landets små og mellemstore virksomheder, er det bare med at klikke nedenfor og kontakte os. Vi glæder os til at høre fra dig!