Digitale løsninger til SMV’er

Overblik. Inspiration. Rabatter. Alt dette og meget mere får du med kompasbank navigator. Vi har over 50 stærke partnere, der har digitale løsninger til ethvert behov for den lille eller mellemstore virksomhed.

Prøv find-dit-match-testen og find frem til relevante partnere, som kan hjælpe dig og din virksomhed med at opnå jeres fulde potentiale.

Find dit match

Få gode rabatter på digitale løsninger

På kompasbank navigator kan du få adgang til gode rabatter på digitale løsninger og tilbud hos en masse specialiserede partnere, som kan hjælpe med alt fra HR, salg og administration til bogføring og regnskab. I samarbejde med vores partnere, vil vi hjælpe dig med at finde relevante løsninger, der kan bidrage til øget effektivitet, tilfredshed og vækst for din virksomhed. Formålet med platformen er nemlig at frigive tid fra alt det administrative, og gøre livet lettere for dig og alle de mange SMV’er, som skaber nye idéer, produkter og jobs i samfundet.

Udforsk Automatisk CO2-beregning
VerarcaFå 10% rabat

Automatisk CO2-beregning

Med Verarca integrerer du nemt dit økonomisystem med få klik, og kan dermed let udregne din virksomheds samlede CO2-aftryk helt ned på hver enkelt fakturalinje.

Verarca | navigator

Udforsk Finansiering af virksomheders vækst
CapitalBox

Finansiering af virksomheders vækst

CapitalBox forsyner virksomheder med finansiering til forretningsudvikling og udgifter. De hjælper SMV'er med at bygge bro over forretningskløften ved at levere hurtige, personlige og pålidelige online finansielle tjenester.

CapitalBox | navigator

Udforsk Alt-i-én platform til bæredygtighedsstyring
PrductFå 10% rabat

Alt-i-én platform til bæredygtighedsstyring

Prduct er en intuitiv bæredygtighedsløsning til virksomheder, der ønsker at administrere deres produkt- og leverandørdata. Ved at automatisere opgaver og integrere miljømæssige, sociale og ledelsesmæssige data på tværs af din virksomheds værdikæde, gør platformen det muligt for jer at nå jeres compliance- og bæredygtighedsmål.

Prduct | navigator

SMV’ernes digitale vejviser

Det er super let at oprette en profil på kompasbank navigator, og som bruger får du fuld adgang til:

Læs artiklen Verarca hjælper skoleskib med at reducere deres miljøpåvirkning
BæredygtighedPartner case

Verarca hjælper skoleskib med at reducere deres miljøpåvirkning

Ved at bruge Verarcas software har det danske skoleskib Georg Stage opnået et tydeligt overblik over deres samlede CO2-udledning, hvilket har sparet dem en betydelig mængde arbejdstid.

Verarca hjælper dansk skoleskib | navigator

Udgivelsesdato: 25.06.2024

Få inspiration til digitaliseringen

Vi udgiver løbende artikler, nyheder, viden og markedsindsigt, så du er helt opdateret på de seneste fremskridt inden for forskellige brancher. Du vil også modtage tips og tricks til, hvordan du kan udvikle og drive din virksomhed fremad med nye teknologier og digitale løsninger, som kan være med til effektivisere virksomhedens drift og administration, øge væksten samt frigive mere tid til det, som skaber værdi for din virksomheds fremdrift.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Hold dig orienteret om de seneste nyheder, tips og produkter fra kompasbank navigator, som kan inspirere og hjælpe dig med at drive din forretning mere effektivt.

Du kan altid afmelde dig nyhedsbrevet. Læs mere i persondata & cookies