Customer illustration

Kommer snart - kompasbank navigator!

I kompasbank hjælper vi små og mellemstore virksomheder med skræddersyede finansieringsløsninger. Men vi ønsker også at gøre mere, end banker normalt gør, så du kan fokusere på det, du er bedst til - at drive din virksomhed fremad!

Derfor bygger vi nu kompasbank navigator - en digital service til dig, der har en mindre eller mellemstor virksomhed og har brug for hjælp til alt fra administration, rapportering og jura til salg og marketing. Formålet med platformen er at frigive tid og gøre livet lettere for dig og alle de mange SMV’er, som skaber nye idéer, produkter og jobs i samfundet.

Skriv dig på ventelisten nedenfor. Så får du adgang til vores stærke partnere, så snart vi åbner.

Partner illustration

Er du vores næste partner?

Hvis du har en virksomhed, der kan gøre en forskel for landets små og mellemstore virksomheder, så bør du overveje at blive partner på vores nye platform - kompasbank navigator.

I kompasbank er det vores mission at gøre livet lettere for de danske små og mellemstore virksomheder. Derfor bygger vi en digital B2B-markedsplads af hidtil uset omfang for leverandører af produkter og services, der kan digitalisere og effektivisere virksomheders drift og administration samt bidrage til fortsat vækst. Med andre ord vil vi skabe fremtidens destination for SMV’er, når de søger inspiration og hjælp til at finde de rette services.

Vi glæder os til at høre fra dig!